Home print

Spennende seminar for lærere

 title=

Lærerprogrammet går av stabelen onsdag 7. november kl 13:30 – 15.30 i Musikkteateret i Krona.  Alle pedagogiske ledere i barnehagene, lærere og undervisere i grunnskolen, videregående skole, fagskolen og universitet er invitert.

Program:

13:30 – 13:45  Kaffe

13:45 – 14:15: Autonomi og fremtidens teknologi med Olav Madland Applied Autonomy.

14:15 – 15:00: Augmentet Reality  med Jo Jørgen Stordal Pointmedia.

15:00 – 15:30: Testing av AR-utstyr Pointmedia

 

Autonomi og fremtidens teknologi med Olav Madland Applied Autonomy.

Applied Autonomy leverer kunnskap, løsninger og tjenester for autonom transport. Selskapet leverer tjenester for gjennomføring og drift av demonstrasjoner, piloter og utprøving av autonome kjøretøy. Applied Autonomy skal bidra til å utvikle nødvendige kontrollsystemer for implementering av autonom trafikk. Olav Madland skal fortelle om hvordan autonomi påvirker samfunnet mer enn bare på samferdsel.

Augmentet Reality  med Jo Jørgen Stordal Pointmedia.

AR (Augmented reality) er Pointmedia sitt primære fokus. AR-teknologien er den raskeste og mest effektive veien mellom design og produksjon, til vedlikehold og service. Ved å gi deg som bruker visuell informasjon i sanntid, akkurat der du utfører ditt arbeid, eliminerer vi alle menneskelige feil og hjelper deg med å ta korrekte og raskere avgjørelser. Jo Jørgen Stordal vil fortelle hvordan dette vil hjelpe til undervisningen.

Testing av AR-utstyr Pointmedia

Deltakere i salen får muligheten til å prøve ut AR-utstyret til Pointmedia.